Home 9 Covid

Covid

Heb jij Covid gehad? Heb je het idee dat je niet verder opknapt, functioneer je niet als voorheen, thuis of op je werk? Heb je geen puf om naast je dagelijkse bezigheden zelfstandig te trainen?

Wanneer wij jou gaan helpen, doen wij dat simpel waar dat kan, maar uitgebreid en specialistisch waar dat nodig is. De basis van de behandeling is een fysieke training op maat. Dit is geen normale ViaVitfitness, bij het bewegen staat de belasting en belastbaarheid van het lichaam steeds centraal. Inmiddels is bekend dat overbelasting een grote valkuil is. Deze overbelasting ervaar je met name in het begin van de herstelperiode. We streven ernaar om uiteindelijk op te bouwen tot twee trainingen (van een uur) per week.
Bij ViaVit is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht. Als je het fijn vind kijken we samen naar slaappatroon, mentale balans, voeding en re-integratie op de werkvloer. Onze hiervoor opgeleide fysiotherapeuten begeleiden je tijdens het gehele traject. Naast aandacht voor bewegen staan ook de oefentherapeut mensendieck, de ergotherapeut, diëtiste en bedrijfsfysiotherapeut voor u klaar om extra zorg aan te bieden waar dat nodig is.

Vergoeding
Met een verwijzing van de huisarts of specialist krijg je voor Covid revalidatie een ruime vergoeding vanuit de basisverzekering.

Maak een afspraak

Wat is je klacht